Mupa schrijft historie met het produceren van schakelkasten


De vraag naar betrouwbare en moderne schakelkasten heeft geleid tot oprichting van Mupa in 1991. Peter en Toos Gevers namen het initiatief dat in de loop der jaren uitgroeide tot een modern en goed bedrijf waar ervaren vakmensen garant staan voor ontwikkeling en hoogwaardige productie.

Na het plotselinge overlijden van Peter in 2004 zijn de zonen Johan en Twan in dienst getreden van Mupa en hebben in 2007 het bedrijf overgenomen.
Het eenmansbedrijf werd een besloten vennootschap en heeft door de jaren heen het betrouwbare imago van een familiebedrijf in stand weten te houden.

Door de groei van de afgelopen jaren is het bedrijf herhaaldelijk verhuisd.
Het bedrijfspand aan huis in Duizel werd al snel vervangen door een pand aan industrieterrein de Haagdoorn in Eersel, waarna in 2008 koers gezet werd naar industrieterrein Meerheide te Eersel.
Dit grote pand heeft onlangs de beschikking gekregen over ruime pallet­stellingen en een grote verdiepingsvloer. De nette, moderne bedrijfs­ruimten en geavanceerde machines en gereedschappen scheppen de voorwaarden waarbinnen vakmensen de productie van schakelkasten vertalen naar een modern ambacht.

^ Naar boven